kaitlyn-baker-422999-unsplash

Netværksgruppe om Sitecore

For webchefer og andre medarbejdere, der bruger Sitecore primært til hjemmesider.

Dit udbytte

I denne netværksgruppe får du inspiration til dit arbejde med jeres Sitecore-hjemmeside og extranet. Du får mulighed for at diskutere med andre om fælles udfordringer. Gennem erfaringsudveksling og faglig sparring bliver du ajourført med den seneste udvikling på Sitecore og får konkrete input til, hvordan du kan skabe succes med Sitecore. Samtidig opbygger du et solidt netværk af ligesindede, som du kan trække på til dit arbejde med Sitecore.

Et bredt udsnit af organisationer deltager i vores netværksgrupper, heriblandt de fleste af Danmarks største virksomheder.

Kommende møde(r)

Gennem denne netværksgruppe får din virksomhed viden og inspiration fra andre, der står med de samme udfordringer som jer. Dit medlemskab gavner virksomheden, fordi I får:

 • Bedre udbytte af jeres digitale arbejdsplads
 • Inspiration fra andre virksomheder
 • Viden om det nyeste inden for Sitecore
 • Fortroligt indblik i andres succeser og fejltrin (fejltrin du ofte ikke hører om andre steder)
 • Svar på- og input til konkrete udfordringer
 • Et netværk at trække på

Netværksmøderne tager udgangspunkt i temaer, som afspejler medlemmernes konkrete udfordringer og interesser. Til de kvartalsvise møder tager vi emner op som fx:

 • Søgemaskineoptimering på Sitecore
 • Responsivt design på Sitecore
 • Webanalyse i en større organisation
 • KPI’er på din hjemmeside
 • Sites til mobil/smartphones på Sitecore
 • Taksonomi med Sitecore
 • Spreadability
 • Sitecore-integrationer

Vi koordinerer netværksmøderne, kommer med oplæg eller skaffer eksperter om Sitecore, som medlemmerne ønsker det. Som aktive deltagere i møderne stiller vi vores viden om Sitecore og markedsføring på nettet til rådighed for dig.
Desuden får du:

 • Mødemateriale fra netværksmøderne
 • Rabat på IntraTeam Event og andre arrangementer

Gruppernes størrelse og geografi

Netværksmøderne afholdes i de enkelte virksomheder og organisationer. Medlemmerne skiftes til at være vært og få evalueret deres intranet eller hjemmeside i henhold til netværksgruppens fokus. Vi tilstræber 10-12 deltagere til hvert møde. Der er ét møde i hvert kvartal.

Dagsorden for netværksmøderne

Til netværksmøderne deler vi viden om Sitecore. Ved hvert møde har vi et indlæg om Sitecore efter gruppens valg. Herefter er der frokost og networking. Værten præsenterer efterfølgende sin Sitecore-løsning og får den evalueret af de øvrige medlemmer i gruppen.

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

IntraTeam Event Copenhagen

Som betalende medlem kan du deltage én dag på IntraTeam Event. IntraTeam Event er vores internationale konference om intranet, digitale arbejdspladser, SharePoint og søgning. Se alle vores arrangementer.

Dagen fungerer som 1. kvartalsmøde i netværksgruppen.

OBS! Ingen adgang for konsulenter og leverandører
Konsulenter og leverandører har som udgangspunkt ikke adgang til netværksgrupperne, medmindre medlemmerne af gruppen har ønsket det. Det samme gælder i vores gratis interessegrupper.

Do you have a question?

Call or send us an e-mail

Anmod om optagelse i gruppen

Send en mail på Info@IntraTeam.dk, hvori du skriver dine kontaktinformationer, samt hvilke(n) gruppe(r) du gerne vil meldes ind i. Du kan også ringe til os på 70 26 08 01.

Prisen

Fra 11.980,- pr. person pr. år.

Kollegarabat

Er I flere betalende medlemmer i samme organisation, så kontakt os for rabat. Ring til os på 70 26 08 01 eller send en mail til Info@IntraTeam.dk.

Få et gratis prøvebesøg

Kontakt os på Info@IntraTeam.dk for et gratis og uforpligtende prøvemøde. Konsulenter og leverandører har ingen adgang.

Personligt medlemskab

For at opnå fortrolighed i gruppen er det vigtigt, at det er de samme personer, der kommer fra gang til gang. Derfor er medlemskabet personligt. Medlemskabet kan til enhver tid overdrages til en anden kollega, og er du forhindret i at deltage på et møde, må du sende en substitut. Er der et spændende tema for en af dine kolleger, må du tage en kollega med en gang imellem.

Vil du være en del af vores netværksgrupper?